Deze rondreis met privechauffeur en gids, neemt u mee naar het schitterende Sri Lanka met wuivende palmbomen, eeuwenoude koningssteden, een tropisch klimaat en prachtige stranden. U begint de reis aan de Indische Oceaan, waar u verblijft in een strandhotel en u kunt acclimatiseren.

Vanuit hier rijdt u naar de oudste stad van het eiland Anuradhapura, waar u de prachtige tempels en ruines kunt zien, die op de Unesco werelderfgoedlijst staan. U rijdt verder in de richting van Sigiriya, waar u een jeepsafari zult maken op zoek naar de wilde olifanten in een van de nationale parken in de omgeving. Ook de imposante leeuwenrots met de beroemde fresco’s van de wolkenmeisjes en de oude koningsstad Pollonaruwa zult u gaan bezichtigen, zodat u de gehele culturele driehoek zult zien.

Als een na laatste stop van deze tour verblijft u in de stad Kandy. U ziet hier een spectaculaire show van de vuurdansers en u bezoekt de Tempel van de Tand, waar een heilige tand van Boeddha wordt bewaard. Onderweg terug naar de westkust, komt u langs het olifanten weeshuis van Pinnawela. U eindigt uw reis in een strandhotel, waar u nog een mooie boottocht door een lagune maakt en terug kunt kijken op een indrukwekkende reis.

Meer informatie over deze rondreis Sri Lanka