Sri Lanka cruise

Per boot dit geweldige land ontdekken

Er zijn veel verschillende manieren om Sri Lanka te ontdekken. Veel reizigers kiezen ervoor om per bus of trein door het land te reizen. De Sri Lanka cruise wordt echter ook steeds populairder. Dit komt omdat een cruise veel voordelen heeft ten opzichte van reizen over het land. Er zijn verschillende cruises die Sri Lanka aandoen.

 

Cruise Sri Lanka

Een cruise is misschien wel de beste manier om Sri Lanka te ontdekken. Omdat Sri Lanka een eiland is, kun je met de boot namelijk bijna overal komen. Het is erg leuk om bij verschillende plaatsen rondom het eiland aan te leggen. Op die manier krijg je namelijk snel een indruk van de verschillende regio’s in het land.

Een andere reden waarom een Sri Lanka cruise een aanrader is, is het comfort. De cruiseschepen zijn vaak van alle gemakken voorzien. Bovendien hoef je niet of zoek naar een restaurant of een slaapplek want deze zijn . Het programma tijdens een cruise is vaak erg overzichtelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat er komen gaat. Zo hoef je dus niet zelf aan de slag met het inplannen van uitstapjes en het zorgen voor vervoer. Bovendien is een Sri Lanka cruise vaak zo ingedeeld dat alle bekende hoogtepunten van het land worden bezocht.

 

Sri Lanka cruise langs diverse landen

Een Sri Lanka cruise komt vaak ook langs één of meer andere landen. Zo wordt een Sri Lanka cruise vaak gecombineerd met een bezoek aan India, Singapore of Maleisië. De reis naar deze landen duurt vaak enkele dagen. Op open zee kun je volop gebruik maken van alle faciliteiten die het schip aan boord heeft. Vaak is er entertainment in de vorm van muziek of theater. Daarnaast kun je steeds vaker gebruik maken van internet aan boord.

Een bezoek aan Singapore is een absolute aanrader wanneer je een Sri Lanka cruise maakt. Dit land is namelijk in veel opzichten totaal anders dan Sri Lanka. Het is erg interessant om ook hier kennis te maken met de lokale cultuur.

Bekijk alle cruises die Sri Lanka aandoen

Type reis

Aantal dagen

Aanbieders van Sri Lanka reizen

Auto Huren bij easyterra