Dit is alweer mijn laatste reisblog over mijn geweldige reis door Sri Lanka en de Malediven. De laatste weken zijn werkelijk voorblij gevlogen. Ik heb genoten van alles wat ik heb gezien, gehoord en geproefd.

Laatste etappe in Sri Lanka

Vanaf de Malediven ben ik teruggevlogen naar Colombo in Sri Lanka. Omdat ik hier nog een paar vrije dagen had, heb ik nog lekker gerelaxed. Ik heb nog een paar laatste souvenirs in de stad gehaald en lekker op het strand gelegen.

Ook heb ik nog een bezoek gebracht aan Negombo. Deze stad heeft een prachtig strand en staat bekend om de goede omstandigheden om te surfen. Ik kon een les surfen dan ook niet overslaan! Omdat het niet de beste reistijd Sri Lanka was, waren de golven helaas iets te klein. Dit waren echter wel de ideale omstandigheden voor mij om het te leren.

Beste reistijd Sri Lanka

Ik heb enorm geluk gehad met het weer omdat het eigenlijk niet de beste reistijd Sri Lanka was. Natuurlijk heb ik een paar buien meegemaakt maar over het algemeen was het weer zeer aangenaam. De beste reistijd Sri Lanka loopt van december tot april maar uit mijn ervaring blijkt dat oktober tot december ook prima vertoeven is. Vergeet echter geen poncho mee te nemen. Want wanneer het gaat regenen gaat het ook ├ęcht regenen hier.

Mijn tijd in Sri Lanka

Ik heb de laatste weken bizar veel meegemaakt en kan oprecht zeggen dat dit een levens veranderende ervaring is geweest. Vooral het ontmoeten van andere culturen was voor mij erg bijzonder. Ik heb geleerd dat je bepaalde dingen moet accepteren zoals ze zijn en dat stressen vaak onnodig is. Na deze rondreis ben ik zeker nog van plan om meer van de wereld te zien.

Voor nu wil ik iedereen bedanken voor het volgen van mijn Sri Lanka blog. Het was heel leuk om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik hoop dat ik meer mensen heb geïnspireerd om een reis te maken door dit geweldige land. Wellicht tot de volgende keer!