Reizen naar Sri Lanka is nog nooit zo populair geweest als vandaag de dag. Steeds meer reizigers ontdekken dit prachtige land. Aanbieders spelen hier slim op in door steeds meer verzorgde reizen naar Sri Lanka aan te bieden. Iedere aanbieder heeft zijn eigen sterke punten, waarmee zij zich proberen te onderscheiden van de rest. Wij hebben de sterke punten van enkele bekende reisbureaus daarom op een rij gezet.

Djoser

Djoser probeert zich vooral te onderscheiden van de concurrentie door individuele vrijheid te combineren met een groepsreis. Zo is er enorm veel ruimte in het reisprogramma om zelf te bepalen wat je op een bepaalde dag gaat doen.

Fox Verre Reizen

Fox Verre reizen is een reisorganisatie met een zeer uitgebreid aanbod. Fox probeert om reizen naar Sri Lanka zowel comfortabel als avontuurlijk te maken. Het programma tijdens de reis is daardoor zeer afwisselend.

Koning Aap

Koning Aap probeert alle facetten van de reis zo goed mogelijk te verzorgen. Zo krijg hebben de reizen naar Sri Lanka altijd deskundige reisbegeleiding. Daarnaast heeft Koning Aap vele jaren ervaring met het aanbieden van verre reizen.

Kras

Reisorganisatie Kras probeert zich vooral te onderscheiden met hun ruime ervaring. Kras bestaat namelijk al meer dan 90 jaar en weet daardoor precies wat mensen zoeken in een reis naar Sri Lanka. Daarnaast streeft Kras er altijd naar om de prijzen zo laag mogelijk te houden voor de consument.

Sawadee

Sawadee wordt door veel reizigers vooral geprezen om de deskundigheid en persoonlijke aandacht. Sawadee heeft namelijk erg goede reisbegeleiders die oog hebben voor persoonlijke wensen van mensen tijdens de reis.

Sri Lanka Online

Sri Lanka Online streeft ernaar om reizen naar Sri Lanka zo authentiek mogelijk te maken. Zo maak je kennis met de lokale bevolking en kun je overnachten in kleine dorpjes. Sri Lanka Online belooft een onvergetelijke reis met zeer bijzondere ervaringen.

SNP

SNP houdt zich vooral bezig met het organiseren van reizen naar Sri Lanka waar de natuur centraal staat. Tijdens de reizen van SNP maak je jungletochten en bezoek je de mooiste stranden.