Ten zuidwesten van Sri Lanka ligt de prachtige tropische eilandengroep de Malediven. De afstand Malediven Sri Lanka is ongeveer 1000 kilometer. Wanneer je de Malediven wilt bezoeken is Sri Lanka dus de perfecte uitvalsbasis. Het is dan ook erg leuk om een vakantie Malediven Sri Lanka te maken.

Malediven Sri Lanka

Wanneer je een combinatie reis Malediven Sri Lanka maakt staat vooral de natuur centraal. Beide landen hebben namelijk zeer indrukwekkende landschappen en stranden. Op Sri Lanka zijn er diverse nationale parken die je kunt bezoeken. Je kunt er onder meer wilde dieren zien en wandelingen maken. Op de Malediven kun je juist prima terecht voor de witte tropische zandstranden. De Malediven bestaan namelijk uit zeer veel kleine eilandjes, die allemaal even mooi zijn.

Wanneer je kennis wilt maken met een totaal andere cultuur, ben je op Sri Lanka op de juiste plek. Een groot deel van de bevolking leeft nog op traditionele wijze en zijn nog niet gewend aan veel toeristen. Hierdoor kun je makkelijk kennis maken met het echte Sri Lanka.

De Malediven zijn in tegenstelling tot Sri Lanka juist erg toeristisch ingesteld. Een overgroot deel van de eiland wordt exclusief gebruikt door hotels en resorts. De meeste mensen die de Malediven bezoeken komen dan ook voor het strand. De stranden van de Malediven staan bekend als de mooiste ter wereld. Daarnaast kun je in het heldere water erg goed duiken of snorkelen.

Het mooie aan een Malediven Sri Lanka reis is dat je het beste uit beide werelden kunt combineren. Voor avontuur en cultuur kom je aan je trekken in Sri Lanka en op de Malediven kun je juist even helemaal bijkomen en relaxen.

Reis Malediven Sri Lanka boeken

Er zijn meerdere reisorganisaties die een Malediven Sri Lanka reis aanbieden. Deze aanbieders zijn vaak online te vinden en daardoor ook makkelijk met elkaar te vergelijken. Zo kun je eenvoudig een reis vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.