Sri Lanka is niet bepaald het eerste land waar je aan denkt bij een luxe vakantie. Toch zijn er in dit prachtige land meer dan genoeg mogelijkheden om een compleet verzorgde vakantie te beleven. Zo kun je een luxe rondreis Sri Lanka maken of er voor kiezen om een rondreis Sri Lanka individueel te ondernemen.

Over Sri Lanka

Sri Lanka betekend letterlijk vertaalt schitterend eiland. Het land heeft deze naam gekregen om de prachtige natuur en stranden die je er vindt. Daarnaast staat Sri Lanka bekend om de vele theeplantages. Sri Lanka heeft ongeveer 21 miljoen inwoners, waarvan het overgrote deel boeddhistisch is.

Luxe rondreis Sri Lanka

Een van de grote voordelen van een prive rondreis Sri Lanka, is dat je zelf de route van de reis kunt uitstippelen. Zo kun je zelf bepalen welke plaatsen je bezoekt en hoelang je ergens verblijft. Soms is een rondreis Sri Lanka individueel zo flexibel, dat je op de plaats van bestemming kunt bepalen of je langer of korter blijft.
De laatste jaren hebben steeds meer reizigers de schoonheid van Sri Lanka ontdekt. Meer en meer regio’s in het land gaan zich dan ook richten op het toerisme. Er zijn recentelijk diverse luxe hotels en resorts gebouwd. Vooral in de grotere badplaatsen kun overnachten in een accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Wanneer je een luxe rondreis Sri Lanka gaat maken, is het verstandig om deze accommodaties van tevoren op internet te bekijken. Wanneer je niks op internet kunt vinden, kun je vaak bij je reisorganisatie terecht voor meer informatie over luxe hotels en resorts.
Een luxe rondreis Sri Lanka is een uitstekende manier om het land beter te leren kennen. Een groot deel van de bevolking leeft nog op traditionele manier, volgens oude gebruiken. Het is erg interessant om een traditioneel dorpje te bezoeken. De bevolking is vaak zeer open en gastvrij. Een prive rondreis Sri Lanka is iets dat je voor het leven lang zult herinneren.