Mirissa Sri Lanka

Heerlijke badplaats

Sri Lanka wordt steeds populairder onder reizigers wegens de enorme veelzijdigheid van het land. Sri Lanka heeft namelijk ongerepte natuur, een gastvrije bevolking, een warm klimaat en misschien wel de mooiste stranden ter wereld. Een van de mooiste stranden van het land vind je in Mirissa Sri Lanka.

 

Mirissa Sri Lanka

Mirissa Sri Lanka is een klein dorp aan de zuidkust van het land. Mirissa is erg populair onder toeristen die komen genieten van het prachtige strand en het nachtleven. Er is echter ook genoeg te zien voor natuurliefhebbers. Er komen langs de kust van Mirissa Sri Lanka namelijk geregeld walvissen en dolfijnen voorbij. Ook kun je door het heldere water prima snorkelen voor de kust van het dorp.

De Kandavahari tempel is een van de weinige trekpleisters in Mirissa Sri Lanka. Deze kleine tempel heeft de vorm van een witte bel en is gelegen op een heuveltop. Het is leuk om de Kandavahari tempel te bezoeken doordat de wandeling er naartoe erg mooi is.

Mirissa is ook erg belangrijk voor de economie van de regio. Het is namelijk de grootste vishaven aan de zuidkust. Je kunt dan ook in vrijwel elk restaurant genieten van vers gevangen vis. Sowieso kun je in Mirissa prima vertoeven wanneer het aankomt op eten en uitgaan. Er zijn namelijk enorm veel gezellige en goedkope restaurants. Daarnaast is het nachtleven van Mirissa de laatste jaren steeds drukker geworden. Er zijn veel caf├ęs, bars en terrassen geopend tot in de vroege uurtjes.

 

Strand Mirissa Sri Lanka

Zoals gezegd heeft Mirissa Sri Lanka een prachtig strand. Veel reizigers beweren dat het strand bij dit dorp het mooiste van het land is. Het is dan ook niet gek dat steeds meer toeristen ervoor kiezen om Mirissa een bezoek te brengen. Op het strand van Mirissa vind je vooral veel toeristen die aan het ontspannen zijn tijdens een rondreis. Mirissa is namelijk de perfecte plaats om even helemaal tot rust te komen en bij te laden voor je verder door Sri Lanka reist.

Type reis

Aantal dagen

Aanbieders van Sri Lanka reizen

Auto Huren bij easyterra