De Malediven is misschien wel de mooiste eilandengroep ter wereld. De Malediven bestaat uit meer dan 1000 eilanden, waarvan er 300 bewoond zijn. Het is erg leuk om een rondreis Malediven te maken langs meerdere eilanden van de archipel. Tijdens een rondreis Malediven kun je genieten van zon, zee en strand in een geweldige tropische sfeer.

Rondreis Malediven

Hoewel de Malediven uit meer dan 1000 eilanden bestaat, zijn er slechts enkele bewoond. Dit komt door de geïsoleerde ligging van de eilanden en door het feit dat de meeste eilanden gewoonweg te klein zijn om te wonen. Met een rondreis Malediven kom je langs de mooiste plekken van de eilandengroep.
Je kunt tijdens een rondreis Malediven heerlijk ontspannen en genieten van de mooie stranden en natuur. Ook zijn er op de Malediven veel goede locaties om te duiken. Doordat het koraal vaak vlak aan het wateroppervlak zit, kun je ook met snorkelen erg veel moois zien.
Een rondreis Malediven is prima te combineren met een bezoek aan Sri Lanka. Zo’n Sri Lanka Malediven rondreis wordt door steeds meer bekende reisorganisaties aangeboden. De Malediven liggen op ongeveer 800 kilometer ten zuiden van Sri Lanka.

Sri Lanka Malediven rondreis

Sri Lanka wordt door veel reizigers omschreven als het paradijs op aarde. Het is dan ook de kers op de taart na een bezoek aan de Malediven. Tijdens een Sri Lanka Malediven rondreis kom je op de mooiste plekken van Sri Lanka. Je zult merken dat delen van Sri Lanka veel minder toeristisch zijn ingesteld dan de Malediven. Hierdoor is de oorspronkelijk cultuur van het land bewaard gebleven.
Het binnenland van Sri Lanka heeft een indrukwekkende, ongerepte natuur. Het is een absolute aanrader om onder begeleiding van een gids een tocht door de jungle te maken. Je hebt de kans om olifanten en luipaarden in het wild te zien. Een bezoek aan een van de nationale parken van Sri Lanka is vaak een van de hoogtepunten van de reis.
Voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van cultuur, zon en natuur is een Sri Lanka Malediven rondreis zeker aan te raden.