Sri Lanka wordt door veel reizigers gezien als het paradijs op aarde. Het land is namelijk nog niet overgenomen door het massatoerisme waardoor je kennis kunt maken met het ├ęchte Sri Lanka. De eerste stap die je moet maken wanneer je wilt vliegen naar Sri Lanka, is het boeken van een vliegticket. Maar met welke airlines kun je eigenlijk vliegen naar Sri Lanka? En hoe kan ik het best vliegtickets vinden?

Vliegen naar Sri Lanka

Er vliegen vandaag de dag meer vluchten naar Sri Lanka dan ooit. Steeds meer mensen vliegen naar Sri Lanka omdat zij op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie.

Hoewel er steeds meer directe vluchten naar Sri Lanka gaan, hebben de meeste vluchten nog een overstap. Hierdoor kan de vluchtduur oplopen naar ongeveer 13 uur. Daarnaast is het in Sri Lanka ook 3,5 of 4,5 uur later dan in Nederland. Dit is afhankelijk van het feit of het zomer- of wintertijd is.

Over het algemeen zijn de lange vluchten naar Sri Lanka zeer goed verzorgd. Zo krijg je onderweg tweemaal een maaltijd en nog een tussendoortje. Daarnaast kun je bijna de gehele vlucht drinken vragen of zelf pakken. Mensen met allergie├źn of kleine kinderen kunnen gebruik maken van speciale maaltijden. Geef dit wel ruim van tevoren aan zodat het cabinepersoneel hier rekening mee kan houden.

Vluchtmaatschappijen zoeken via Google Flight

Een van de beste manieren om vliegtickets naar Sri Lanka te vinden is via Google Flight. Google Flight is eigenlijk een zoekmachine maar dan alleen voor vliegtickets. Je kunt diverse filters selecteren om zo alleen de tickets te zien die voldoen aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld selecteren op vluchten met wi-fi, extra beenruimte of andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

Daarnaast is het erg eenvoudig om via Google Flight goedkope vluchten te vinden. Er is namelijk een speciale tool beschikbaar die voor jou de voordeligste data uitzoekt. Zo hoef je zelf alleen nog maar het ticket te boeken! Vliegen naar Sri Lanka is nog nooit zo eenvoudig geweest.