Er is op internet tegenwoordig extreem veel informatie te vinden over reizen naar Sri Lanka. Deze informatie kan worden geraadpleegd via telefoons, tablets en computers met internet. In Sri Lanka is internettoegang echter niet overal even vanzelfsprekend. Het is dan ook heel verstandig om een goede reisgids mee te nemen. Maar wat is de beste reisgids Sri Lanka eigenlijk?

Reisgids Sri Lanka

Eigenlijk kun je niet op reis naar Sri Lanka zonder degelijke reisgids. Een reisgids kun je namelijk ten allen tijde raadplegen, in tegenstelling tot informatie op het internet. Daarnaast vinden veel mensen het gewoon fijner om vanaf papier te lezen dan vanaf een scherm.
Omdat het lastig te zeggen is welke reisgids Sri Lanka de beste is, hebben wij een aantal goede voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je voor jezelf bepalen welke reisgids het beste past bij jouw reis.

Lannoo’s Blauwe Reisgids Sri Lanka

De Lannoo’s Blauwe Reisgids Sri Lanka bevat een kennismaking met het land. Er wordt een algemeen beeld geschetst van Sri Lanka en er wordt kort ingegaan op de geschiedenis. De reisgids bevat kleurenfoto’s, reisroutes, hoogtepunten en nog veel meer praktische informatie.

Sri Lanka

De reisgids Sri Lanka, van Insight Guide, is een hele praktische reisgids. Zo bevat de gids gedetailleerde kaarten en kleurenfoto’s. Daarnaast is er veel informatie te vinden over restaurants, accommodaties, uitgaan, klimaat en nog veel meer.

Trotter Sri Lanka

De Trotter is misschien wel de bekendste reisgids Sri Lanka. Deze reisgids is namelijk zeer up-to-date en bevat enorm veel informatie. Daarnaast wordt de reisgids in een handig compact formaat gedrukt. Deze reisgids staat vooral bekend om de handige inhoudsopgave en de snelle manier van het vinden van informatie.

Te gast in Sri Lanka

Te gast in Sri Lanka is een bijzondere reisgids. Dit komt omdat hij is samengesteld door reizigers die in Sri Lanka zijn geweest. Er wordt in deze reisgids Sri Lanka diep ingegaan op de cultuur van het land. De artikelen lezen makkelijk en geven een beeld van Sri Lanka vanuit diverse perspectieven.